Retail

12511842_s

Site3-20140928
41051945_s

De medewerkers van Technical Vision staan letterlijk dag en nacht voor u klaar!

Als ‘s-avonds de deuren van de winkels en warenhuizen sluiten, gaan wij naar binnen om de elektrische installatie voor onze opdrachtgevers te optimaliseren of de verlichtingsinstallaties uit te breiden.

Als voorbeeld van de werkzaamheden kunt u denken aan het aanpassen, optimaliseren en uitbreiden van de elektrotechnische-, data-/telecommunicatie- en beveiligingsinstallatie binnen supermarkten. Wij assisteren ook graag bij de volledige demontage van de oude installatie van supermarktketens, en het opnieuw inrichten en installeren van supermarkten. Een greep uit de supermarktketens zijn de Albert Heijn, C1000, Super de Boer en Jumbo.

Een ander voorbeeld van onze werkzaamheden is het aanpassen, optimaliseren en uitbreiden van de elektrotechnische-, data-/telecommunicatie- en beveiligingsinstallatie binnen warenhuizen, confectiewinkels en bekende horecaketens. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals toegangscontrole-, CCTV-, brandmelding-, inbraaksystemen en data-telecommunicatie, laag- en middenspanningsinstallaties en kassasystemen.

Bij verlichting kunt u denken aan zowel het werklicht, de showroom- en etalageverlichting en neonreclame. Indien gewenst kan natuurlijk ook de feestverlichting naar wens en seizoen worden aangepast.

Opdrachtgevers              : aanvraag@technical-vision.nl
ZZP-er                               : zzp@technical-vision.nl
Collegiale teamspelers : hrm@technical-vision.nl