Calculator Leidingwerk

 

Calculator Leidingwerk (2015)
Calculator Leidingwerk (2015)-2

Jouw uitdaging

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het zelfstandig opstellen van kostprijscalculaties en conceptoffertes aan de hand van aangeleverde bestekken of projectomschrijvingen. Op basis van jouw praktisch inzicht in de uitvoeringstechnische aspecten voor de aanleg van ondergrondse leidingwerk stel een begroting op. Concreet verricht je calculatiewerkzaamheden t.b.v. aanvragen/ offertes; stel je risico’s vast per project; draag je er zorg voor dat commerciële, verzekeringstechnische, contractuele en financiële verplichtingen overeenkomen met de richtlijnen. Daarnaast voer je incidenteel op locatie onderzoek uit om een goede prijsopgave te kunnen maken. Verder selecteer, verzamel, verzend, controleer, rubriceer en vergelijk je de prijsinformatie over materialen en diensten. Deze worden als basisinformatie in de offertebegroting opgenomen, zodat de manager een definitieve commerciële prijs kan bepalen. Je berekent hoeveelheden, stelt de kostprijs vast en bepaalt de relevante bewerkingsnormen (bijv.: aantal manuren per eenheid werk); je assisteert bij het opstellen van een budget als de opdracht is gegund; je woont bijeenkomsten bij met klanten en onderaannemers; en je maakt nacalculaties.

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met minimaal een MBO+ werk- en denkniveau. MBO/HBO opleiding richting werktuigbouwkunde, infra-, energie- of civiele techniek.  Je hebt enige jaren werkervaring in de kabel- en leidingsector. Je bent flexibel, een teamspeler, een doorzetter en je neemt initiatieven. Je kunt systematisch en nauwkeurig werken en bent zeer kosten-/kwaliteitsbewust. Je bent proactief en zelfstandig, houdt van aanpakken en je bent accuraat. Je hebt ervaring met MS-Office, -Word, -Excel en -Project. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat wij bieden

Wij bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Daarnaast wordt de mogelijkheid tot het volgen van een vakgerichte opleiding geboden.

Solliciteren;

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je bouwen aan je toekomst met een geweldig team van specialisten? Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Reageer dan en mail je sollicitatie en CV naar HRM@technical-vision.nl, of bel: 0183 5 12345

 

Wij nodigen een zelfstandig ondernemer, of ZZP-er ook uit om te reageren:
Mail dan je bedrijfsgegevens en CV naar ZZP@technical-vision.nl of bel: 0183 5 12345