Industrieel Elektromonteur

 

slider-1

slider-2
18368481_s

Jouw uitdaging

Je opereert als technisch specialist binnen de industrie. Je pakt elektrotechnische vraagstukken binnen de industriële projecten. Je wordt ingezet om vanaf tekening geheel zelfstandig, of in teamverband een elektrotechnische installatie aan te leggen, te monteren, te installeren en te assisteren bij de inbedrijfstelling. Je werkt met krachtstroomverdelers, elektromotoren, sensors, PLC’s en aanverwante voorkomende materialen en installaties binnen mechanische- en productie en procesindustrieën.

Wat wij vragen

Je beschikt over ruime ervaring op de hierboven genoemde taken. Je bent in het bezit van een diploma op MBO niveau(MTS-E, MBI, EMBI) en een geldig VCA certificaat. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig NEN 3140 VP (Vakbekwaam Persoon) en een geldig Nederlands rijbewijs. Je bent bereid om, indien nodig, te overnachten in de buurt van de projectlocatie.

Wat wij bieden

Wij bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren, bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Daarnaast wordt de mogelijkheid tot het volgen een vakgerichte opleiding geboden.

Solliciteren;

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je bouwen aan je toekomst met een geweldig team van specialisten? Herken jij jezelf in de functieomschrijving?  Reageer dan en mail je sollicitatie en CV naar HRM@technical-vision.nl, of bel; 0183 5 12345

 

Wij nodigen een zelfstandig ondernemer, of ZZP-er ook uit om te reageren:;  Mail dan je bedrijfsgegevens en CV naar ZZP@technical-vision.nl of bel; 0183 5 12345