Allround Elektromonteur

22506301_s
Utiliteitsbouw-03
16037531_s

 

 

 

Jouw uitdaging

Je bent een technisch specialist met ruime ervaring in het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Je beheerst kennis inzake elektrotechnische vraagstukken m.b.t. gebouwgebonden installaties en hebt ervaring met industriële projecten. Je kunt vanaf tekening geheel zelfstandig, of in teamverband, een elektrotechnische installatie aanleggen, monteren, installeren en assisteren bij de inbedrijfstelling. Je hebt ruime ervaring met het plaatsen/ hangen van wand-, kabelgoot en ladderbanen en het trekken van draad en kabels. Je kunt door je ervaring laagspanningverdelers, elektromotoren, data/telecommunicatie, wcd’s, schakelaars, etc. volledig zelfstandig plaatsen, monteren en aansluiten.

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van een diploma op MBO niveau(MTS-E, MSI, EMSI) en een geldig VCA certificaat. Je bent bereid om, indien nodig, te overnachten in de buurt van de projectlocatie.

Wat wij bieden

Wij bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Daarnaast wordt de mogelijkheid tot het volgen van een vakgerichte opleiding geboden.

Solliciteren;

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je bouwen aan je toekomst met een geweldig team van specialisten? Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Reageer dan en mail je sollicitatie en CV naar HRM@technical-vision.nl, of bel: 0183 5 12345

 

Wij nodigen een zelfstandig ondernemer, of ZZP-er ook uit om te reageren:
Mail dan je bedrijfsgegevens en CV naar ZZP@technical-vision.nl of bel: 0183 5 12345