Elektromonteur Retail (Warenhuizen)

 

Site1-20140928

41051945_s
Site10-20141219

Jouw uitdaging

 Als gespecialiseerd elektromonteur ben je gewend aan strakke werkschema’s en werken met een diversiteit aan specialisten om je heen. Het volledig zelfstandig kunnen werken, inzicht hebben in de uit te voeren werkzaamheden onder druk, en met een strakke tijdsplanning, vind je prettig en juist dat maakt jou tot een Retailmonteur! Je hebt ervaring met deze werkzaamheden en kunt zelfstandig en in teamverband vanaf tekening elektrotechnische installaties aanleggen en hebt ervaring met data-/telecommunicatieinstallaties, CCTV-, brandmelding-, toegangscontrole-, inbraak- en kassasystemen, of bent bereid dit te leren.

De context:   Warenhuizen:

 Als de laatste klant het warenhuis uitwandelt en de kassa’s sluiten, worden de schappen leeggehaald door het winkelpersoneel en ga jij met jouw team naar binnen om de noodzakelijke demontagewerkzaamheden uit te voeren. Regelmatig worden deelverbouwingen en –verplaatsingen van de warenhuisinrichting uitgevoerd. Omdat het warenhuis verder inbedrijf blijft ben je gewenst om, ondanks de tijdsdruk, netjes te werken en kan je met jou creativiteit volgens geldende normen passende oplossingen vinden zodat het warenhuis probleemloos op de eerst volgende winkelopeningstijd de klanten binnen kan laten. Werkzaamheden kunnen in het weekend, maar ook ’s-Avonds en ’s-Nachts plaatshebben Vanwege de strakke tijdsplanning ben jij met jouw team niet de enige, maar zou je regelmatig jouw werkplek moeten delen met monteurs, timmerlieden, schilders en stukadoors van andere installerende bedrijven. Omdat warenhuizen en confectiewinkels nu eenmaal in elke stad te vinden zijn, kunnen jouw werkzaamheden zich binnen heel Nederland en een gedeelte van België plaatshebben.

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding (MTS-E, MSI, EMSI, MBV) en een geldig VCA certificaat. Je hebt minimaal vier jaar ervaring in de elektrotechniek en op zijn minst één jaar relevante ervaring binnen de Retail. Je bent in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs B en als persoon ben je stressbestendig, collegiaal, flexibel inzetbaar en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. De beheersing van de Engelse en Duitse taal genieten een stevige Pré.

Wat wij bieden

 Wij bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Daarnaast wordt de mogelijkheid tot het volgen van een vakgerichte opleiding geboden.

Solliciteren;

 Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je bouwen aan je toekomst met een geweldig team van specialisten? Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Reageer dan en mail je sollicitatie en CV naar
HRM@technical-vision.nl, of bel: 0183 5 12345

Wij nodigen een zelfstandig ondernemer, of ZZP-er ook uit om te reageren: Mail dan je bedrijfsgegevens en CV naar
ZZP@technical-vision.nl  of bel: 0183 5 12345