Gas- en Waterfitter met VIAG

 

VIAG Leidingwerk (2015)

 

 

 

Jouw uitdaging

Als gas- en waterfitter zorg je o.a. voor het aanleggen, monteren en aansluiten van transportleidingen voor gas- en waterleidingprojecten. Je bent eveneens (mede)verantwoordelijk voor het aanleggen van hoofd- en dienstleidingen, voor onder andere nieuwbouw- of renovatieprojecten. Renovatie van transportleidingnetten in bestaande bebouwing en omleggingen in verband met de aanleg van wegen en bebouwing, zijn voor jou eveneens geen onbekende projectwerkzaamheden. Uiteraard kan je zelfstandig te werk gaan, maar werken in teamverband vind je ook geen probleem.

Wat wij vragen

Je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring als distributiemonteur gas en/of water. Je bezit het vakdiploma buizenlegger, assistent buizenlegger (SBW) of distributiemonteur gas/water (Intechnium) en een geldig VCA-1 certificaat. De certificaten VIAG en Hygiënisch werken in de distributie zijn een stevige pre. Je bent bereid om, indien nodig, te overnachten in de buurt van de projectlocatie.

Wat wij bieden

Wij bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en bij goed functioneren, bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Daarnaast wordt de mogelijkheid tot het volgen van een vakgerichte opleiding geboden.

Solliciteren;

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je bouwen aan je toekomst met een geweldig team van specialisten? Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Reageer dan en mail je sollicitatie en CV naar HRM@technical-vision.nl, of bel; 0183 5 12345

 

Wij nodigen een zelfstandig ondernemer, of ZZP-er ook uit om te reageren:
Mail dan je bedrijfsgegevens en CV naar ZZP@technical-vision.nl of bel; 0183 5 12345