Panelenbouwer/ bedradingmonteur

 

Besturingskasten-02
Besturingskasten-03

Jouw uitdaging

Als gespecialiseerd elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het bouwen, aansluiten en in bedrijf stellen van schakelkasten en transportsystemen. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van besturingspanelen volgens tekening en verdeelsystemen volgens installatieschema, het bedraden van de panelen en het monteren van de componenten. Eventueel voorkomende mechanische werkzaamheden kun je ook uit. De werkzaamheden zijn zowel binnen de werkplaats als op locatie bij de opdrachtgever. Industriële machines die handmatig worden bediend, kunnen nagenoeg allemaal worden geautomatiseerd, of ze nu oud of nieuw zijn. De panelenbouwer die wij zoeken, bouwt en installeert in nauw overleg met de opdrachtgever besturingspanelen voor alle vormen van industriële automatisering. Je werkt ook mee aan het opzetten, bedraden en testen van de schakel- en besturingspanelen.

Wat wij vragen

Je hebt een aantal jaren ervaring als panelenbouwer/ bedradingsmonteur en kan geheel zelfstandig vanaf tekening werken. Je bent in het bezit van een diploma op MBO niveau 3 (MTS-E, MEP, EMEP, MIE) en een geldig VCA certificaat.

Wat wij bieden

Wij bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren, bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Daarnaast wordt de mogelijkheid tot het volgen van een vakgerichte opleiding geboden.

Solliciteren

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je bouwen aan je toekomst met een geweldig team van specialisten? Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Reageer dan en mail je sollicitatie en CV naar HRM@technical-vision.nl, of bel: 0183 5 12345

 

Wij nodigen een zelfstandig ondernemer, of ZZP-er ook uit om te reageren:
Mail dan je bedrijfsgegevens en CV naar ZZP@technical-vision.nl of bel: 0183 5 12345

Wat wij bieden

Interesse?

Mail uw CV en motivatie naar ZZP@Technical-Vision.nl of gebruik het formulier hiernaast en een van onze medewerkers neemt dan binnen één week contact met u op.